Politica de livrare și returnare

Livrarea produselor

Pentru zonele cu acoperire curierat rapid DPD Courier, comenzile se livrează în 24-48 ore lucrătoare. Comenzile se expediază tot timpul săptămânii.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre mieva.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau Posta Romana la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca ambalajul este deteriorat sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Anulare, refuz, retur comanda

Modalitati si termene de returnare a produselor

Orice comanda plasata online pe www.mieva.ro poate fi returnata in termenul legal de 14 zile.

Datorită specificului produselor comercializate pe www.mieva.ro, în conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele și ambalajele acestora trebuie să fie nedeteriorate si sigilate. Nu se accepta produse desigilate.

Cheltuielile de transport ocazionate de returnarea produselor cad in sarcina clientului, exceptie facand returnarea pe motiv de conformitate (produs defect, ambalaj spart, etc). Contravaloarea produselor returnate se va face in termen de maxim 5 zile de la primirea produselor in depozitul nostru si inspectarea acestora pentru a fi in stare intacta. Plata aferenta comenzii de retur se realizeaza prin transfer bancar in contul clientului.

Clientul se obliga sa notifice mieva.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la miereadinvaslui@gmail.com in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, mieva.ro poate refuza coletul.

Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea Clientului.

Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu mieva.ro).

Avand in vedere fragilitatea produselor, Clientul trebuie sa ambaleze corespunzator produsele returnate, astfel incat acestea sa nu ajunga deteriorate la mieva.ro.

In conformitate cu legea in vigoare, mieva.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care au fost deteriorate din pricina Clientului.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

– au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului;

– au ambalajul deteriorat sau incomplet;

– au urme de uzura sau folosire excesiva;

– zgarieturi sau socuri mecanice/electrice;

– nu au toate accesorile primite in pachet;

– s-a facut orice tip de inscris pe cutia produsului;

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care mieva.ro primeste produsele returnate.

Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 zile de la data confirmarii primirii returului de catre mieva.ro. Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.

Shopping Cart