Mieva – o poveste „dulce” de succes! Cum poți cumpăra cea mai bună miere naturală chiar de la producătorii locali

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Mieva este cu adevărat o poveste „dulce” de succes! Mieva este asociația noastră, a apicultorilor din Vaslui care, începând de acum, ne vindem mierea noastră naturală de calitate prin mieva.ro. Deși ne-am lansat de puțin timp, experiența noastră vastă, precum și pasiunea noastră pentru această meserie, ne-au ajutat să ajungem rapid la clienții care își doresc produse apicole de calitate și o miere naturală delicioasă.

Fiecare membru Mieva a înțeles că natura are regulile ei, dar este și sensibilă. Mediul înconjurător are un echilibru și un flux bine stabilit, fiind nevoie de disciplină și respect din partea apicultorilor atât pentru albine, cât și pentru natură.

Povestea Mieva. Cum a apărut această asociație a apicultorilor locali

Povestea Mieva este una care demonstrează că determinarea și pasiunea fac o echipă pe cinste. Noi, fondatorii cooperativei „Mieva – miere naturală din Vaslui”, ne-am dorit să ajungem mai ușor la clientul care își dorește o miere cu adevărat naturală, la un preț corect.

Ne-am unit forțele și cunoștințele în domeniu, depunând un efort comun pentru a produce o serie de alimente sănătoase de origine apicolă. Mai mult decât atât, ne-am dorit și să educăm publicul din România, care se ferește uneori să cumpere miere din cauza intermediarilor care cer prețuri exagerate sau care chiar intervin chimic asupra mierii.

Pentru a evita aceste probleme, cea mai simplă soluție a fost să creăm o punte de legătură directă între producătorii locali și clienți. Așa a apărut magazinul online Mieva.ro. De aici poți achiziționa miere naturală, faguri de miere, propolis și polen, produse de apicultori vasluieni cu grijă pentru natură și client.

Fiecare membru al cooperativei „Mieva, miere naturală din Vaslui” produce mierea în stupina proprie, respectând procedurile tradiționale și ecologice de producere a mierii naturale. Asociindu-ne, am reușit să scurtăm drumul până la consumator, realizând astfel valorificarea mai eficientă a producției apicole.

Prin crearea magazinului online s-a ușurat procesul de comercializare. Noi, apicultorii, ajungem la un public mai larg mai rapid, iar asta ne permite să ne concentrăm și să dedicăm mai mult timp albinelor din stupine.

Cât de important este să sprijinim producătorii locali?

Dacă e sa comparăm mierea de salcâm produsă natural în Germania și o miere de salcâm produsă natural de Mieva în România, singura diferență va fi dată de specia de salcâm care a fost polenizat. 

Dacă există în ambele țări aceeași specie de salcâm, mierea va fi la fel. Așadar, poți cumpăra miere naturală produsă local la aceeași calitate superioară precum cea din țările dezvoltate din Europa. 

Noi, apicultorii Mieva, învățăm constant din comportamentul albinelor și din firescul rutinei lor, astfel încât să furnizăm cu succes către clienți sursa zilnică de sănătate: mierea. Aducem direct pe masa românilor din bogăția stupinelor noastre un adevărat leac pentru organism.

Cumpărând local miere naturală te ajuți în primul rând pe tine, pentru că așa beneficiezi de avantajele consumului de produse apicole de calitate. Alege producătorii care comunică transparent și care respectă natura, dar și clienții. 

În al doilea rând, noi, apicultorii din cooperativa „Mieva – miere naturală din Vaslui”, avem o foarte mare grijă de natură, unii dintre noi chiar prin plantarea copacilor necesari pentru ca albinele să extragă polenul.

Nu în ultimul rând, apicultura din județul Vaslui este o activitate cu o tradiție veche de sute de ani. Fiecare membru Mieva reușește să ducă mai departe acest obicei, în timp ce îmbină cu succes metodele tradiționale și tehnologia modernă. Iar acum, prin Mieva.ro, ai cele mai sănătoase produse apicole la doar un click distanță de tine!

Alte articole

Shopping Cart